Vers van het land, lekker op je bord

Over ons

Chris en Toos Ooms

 

De oprichters van ons aspergebedrijf. Al meer dan 35 jaar zetten zij zich met liefde en plezier in voor de teelt en de verkoop van hun asperges. Door de jarenlange ervaring weten zij inmiddels wat het beste is voor hun gronden om er de lekkerste asperges op te kunnen telen. Ondanks het feit dat hun leeftijd al wat mee gaat tellen, halen zij nog zoveel voldoening uit hun werk, dat ze voorlopig nog niet aan stoppen denken.

 

 

                                                                  Bas en Marion van Eekelen

 

Oudste dochter Marion en haar man Bas nemen voorzichtig aan het stokje binnen het aspergebedrijf over. Doordat ze alles leren van de besten, zit het met de asperges rondom de boerderij ook de komende jaren nog wel goed. Zij hebben samen 4 kinderen; Tom, Sam, Evi en Max. Wanneer u een bezoek brengt aan ons bedrijf, komt u ze vast een keer tegen, want ook zij helpen inmiddels al mee in en rond de aspergevelden.

                           

 

Medewerkers:

Verder bestaat ons team uit een groep trouwe medewerkers. Zij steken ieder seizoen weer hun handen uit de mouwen en helpen ons er voor te zorgen dat u iedere dag kunt genieten van onze heerlijke verse asperges.


©2024 Aspergeboerderij Ooms | Privacybeleid | Ontwerp dWZO | Website Buro Cinq